Annons

Appen som förutspås rita om mediekartan

OMNI EKONOMI

Sveriges nya måste-app för alla affärsläsare är här: Omni Ekonomi.

– Omni Ekonomi är en destination för den nya tidens affärsmänniska, säger Markus Gustafsson, chefredaktör.

Omni Ekonomi är ett helt nytt sätt att uppleva affärsnyheter. I appen ges nyheter och perspektiv från världens alla affärsmedier på ett ställe. Samtidigt ges användaren möjlighet att ställa in sin egen nyhetsmix och lägga upp bevakningar på bolag och branscher.

Appen är både gratis att ladda ner och gratis att använda. Den finns både för iPhone och Andriod.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

 Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Förutspås rita om mediekartan

– Responsen har varit fantastisk. Omni Ekonomi får toppbetyg i alla våra undersökningar och användarna berättar att den redan helt har förändrat deras konsumtion av affärsnyheter, säger Markus Gustafsson som också är vd och grundare på Omni.

Redan innan appen släpptes väckte den stor uppståndelse. Flera medier har förutspått att Omni Ekonomi kommer att rita om den svenska mediekartan.

– Vi försöker att inte jämföra oss med andra. Omni Ekonomi är någonting helt annat. Vi har en tydlig vision och det är att förbättra sättet världen konsumerar nyheter på. Det bottnar i en genuin vilja att lösa människors behov, fortsätter Markus Gustafsson.

Gratis att använda

Appen är helt gratis att använda och finansieras genom annonser. Omni Ekonomi är utvecklad av teamet bakom Omni som har prisats som Sveriges bästa nyhetsapp två år i rad.

– Precis som Omni har Omni Ekonomi utvecklats tillsammans med användarna. Behovet av översikt och alla affärsnyheter på samma ställe har varit tydligt, säger Markus Gustafsson.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

 Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.