Annons

Appen som ger dig koll på bomarknaden

OMNI EKONOMI

Vart är bostadspriserna på väg i Sverige – går marknaden från glödhet till iskall? Det är frågan som många ställer sig.

– Omni Ekonomi är appen för dig som vill ha bästa kollen på bostadsmarknaden, säger Markus Gustafsson, chefredaktör.

Skärpt amorteringskrav, fallande bostadspriser och hög belåningsgrad – de senaste månaderna har det snurrat rejält om den svenska bostadsmarknad. Intresset för nyheter om bostadsmarknaden är stort, något som nystartade Omni Ekonomi märkt av.

– Det är frågor som berör folks plånböcker väldigt direkt och det finns ett stort engagemang för utvecklingen – bostad är ett av våra mest följda ämnen i appen, säger Markus Gustafsson, chefredaktör på Omni Ekonomi.

Omni Ekonomi är ett helt nytt sätt att uppleva affärsnyheter. I appen ges nyheter och perspektiv från världens alla affärsmedier på ett ställe. Samtidigt ges användaren möjlighet att ställa in sin egen nyhetsmix och lägga upp bevakningar på bolag och branscher.

Appen är gratis att ladda ner och gratis att använda. Den finns för både iPhone och Andrioid.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

 Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Heltäckande bevakning

Omni Ekonomi lanserades 2 oktober och har sedan starten redan skrivit flera hundra artiklar som berör bostadsmarknaden, både i Sverige och internationellt.

– Jag vågar säga att vi har Sveriges snabbaste och mest heltäckande bevakning av bostadsmarknaden. Här visar vi verkligen styrkan med Omni Ekonomi – vi kan erbjuda mängder med vinklar och analyser från världens alla affärsmedier som sätter bostadsmarknaden i perspektiv.

Gratis att använda

Appen är helt gratis att använda och finansieras genom annonser. Omni Ekonomi är utvecklad av teamet bakom Omni, som har prisats som Sveriges bästa nyhetsapp två år i rad.

– Responsen har sedan lanseringen varit fantastisk. Omni Ekonomi får toppbetyg i alla våra undersökningar och användarna berättar att den redan helt har förändrat deras konsumtion av affärsnyheter, säger Markus Gustafsson.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

 Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.