Läsarnas tips: nyttig bea och egenodlat

Tänker du på miljön när du bestämmer middagsmaten?

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Publicerad 2019-06-12

Vad lägger du på grillen i sommar?

Tänker du på miljön när du handlar?

Och hur undviker du matsvinn?

Dela med dig av dina bästa recept och matsmarta tips i Aftonbladets chatt!

  • Fastnålat inlägg
    12 juni 2019
    Kristofer Forssblad-Olsson

    Hej och välkommen till Aftonbladets matsmarta chatt! Här kan du dela med dig av dina bästa tips – och ta del av andras knep för att äta och laga klimatsmartare.

Denna chatt är stängd.

  • Kristofer Forssblad-Olsson
    12 juni 2019

    Nu stänger vi chatten för den här gången. Tack för alla bra tips – och fortsätt hålla koll på Matsmarta onsdag på Aftonbladet!

  • 12 juni 2019

    Köttfärs, till exmpel från tacon, är god att lägga under osten på varma mackor!

    Tim
  • Kristofer Forssblad-Olsson
    12 juni 2019

    Är det någon mer där ute som har bra recept för rester? Hur gör ni när det blir mat över?

  • 12 juni 2019

    Lägg inte på för mycket i onödan på tallriken - bra både för magen och ekonomin!

    Wingman
  • Kristofer Forssblad-Olsson
    12 juni 2019

    Här kan du hitta din närmaste Reko-ring:

    https://hushallningssallskapet.se/reko/narmsta-reko-ring/

Läs fler artiklar: MATSMARTA ONSDAG
Robin skippade köttet: ”Mår mycket bättre”
Testa dig själv: Vad är egentligen mest klimatsmart?
Experten: Här är maten som är bra för miljön