Snusk & varma kylar på hamburgerhaket

Uppdaterad 2018-08-19 | Publicerad 2018-08-18

Vid en oanmäld inspektion på Max Burgers restaurang vid Norrköping resecentrum upptäcktes smuts och kylar med för höga temperaturer: 20,6 grader istället för åtta, skriver Norrköpings Tidningar. Dessutom var det mängder av flugor i lokalerna, de remsor med klister som satts upp var överfulla.

Livsmedelsinspektören från Bygg- och miljökontoret upptäckte att restaurangen brast på fyra punkter: lokaler och utrustning, hygieniska grundförutsättningar, skadedjur och temperaturkrav.

– Vi fick rapporter om kontrollen den tionde augusti och vår ledning på plats gjorde en åtgärdsplan på en gång. Allt är åtgärdat och vi har återkopplat till kontakten på Bygg- och miljökontoret och skickat bilder på de åtgärder vi gjort, säger Marita Wengelin, PR-chef för Max Burgers, till NT.    

LÄS VIDARE