Foto: Stefan Wettainen
Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple.

Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple

Bli först med att rösta!

Hemgjorda granolabar är förstås godare. Här med hasselnötter, torkad frukt och äpple. Rulla in varje bar i lite bakplåtspapper och förvara i kylen.

Recept från boken ”Vego i världsklass”, av Linda Bakkman, Gustav Johansson och Anna Richert (Norstedts).

Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 4 dl havregryn
  • 3 dl hasselnötter
  • 1.5 dl torkade blåbär
  • 0.5 dl krossat linfrö
  • 1 dl solrosfrön
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 0.5 dl honung
  • 0.5 dl äppelmos
  • 2.5 dl hasselnötssmör

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM
MER OM MAT & DRYCK