Foto: Ceen Wahrén
Hallon- och champagnemousse

Hallon- och champagnemousse

4,9 (7 röster)

Hallon- och champagnemousse – det här måste vara den perfekta kombinationen. Bubblig champagne och sötsyrliga hallon i en svalkande mousse.

Viktigt att tänka på är att moussen behöver både frysas och tinas innan servering.

Hallon- och champagnemousse

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g hallonpuré
  • 250 g socker
  • 1 citron, skalet
  • 6 dl vispad grädde
  • 3 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl champagne
  • 8 blad gelatin

Gör så här

avAftonbladet

Recept: Therese Wikström

Foto: Thinkstock
Champagnebubblande hallondessert
Foto: Maria Östlin
Aprikosgranité med champagne
ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Efterrätt

MER OM MAT & DRYCK