Frysta bär med angostura och vit chokladganache

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Frysta bär med angostura och vit chokladganache

Med en blandning av vit choklad, smält grädde och färska bär blir den här efterrätten en riktig smaksuccé. Hemligheten för att lyckas är låta den vita chokladganachen stå i kylskåp i fem timmar innan du kan börja arbeta med den.

Frysta bär med angostura och vit chokladganache

Ingredienser

  • 90 gVit choklad, fint hackad
  • 4 dlvispgrädde
  • 380 gfärska eller frysta bär, gärna hallon, björnbär, svarta och röda vinbär.
  • 0,5 dlangostura bitter
  • 3 mskFlorsocker
  • 6 biscotti, eller andra mandelkakor

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Frysta bär med angostura och vit chokladganache