Ingredienser
- 600 gRostbiff
- 8 pimientos de padrón
- Rapsolja, och smör till stekning
- Salt och svartpeppar
Potatissallad
- 1 kgPotatis
- 0,5 Purjolök
- 1 Lök, röd
- 1 dlGräslök, strimlad
- 2 mskpersilja, hackad
- 2 mskDijonsenap
- 1 mskvinäger
- 2 dlRapsolja
- 2 mskKapris
- Salt och svartpeppar
Remouladsås
- 2 dlmajonnäs
- 2 mskpickles, väl avrunnen och hackad
- 2 mskpersilja, hackad
- 1 tskCurry, kan uteslutas
- 2 tskKapris, kan uteslutas
- Salt och svartpeppar
Friterad lök
- 1 lRapsolja, eller frityrolja
- 2 lökar, gula
- 2 dlMajsstärkelse
- Salt