Rostbiff med potatissallad och remouladsås

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Rostbiff med potatissallad och remouladsås

Rostbiff med potatissallad – kanske uttjatat, men så vansinnigt gott. Gör rostbiffen och potatissalladen själv. Rostad lök och remouladsås sätter extra piff. Recept ur Morbergs Bakficka av Per Morberg.

Rostbiff med potatissallad, rostad lök och remouladsås.

Ingredienser

  • 600 gRostbiff
  • 8 pimientos de padrón
  • Rapsolja, och smör till stekning
  • Salt och svartpeppar

Potatissallad

  • 1 kgPotatis
  • 0,5 Purjolök
  • 1 Lök, röd
  • 1 dlGräslök, strimlad
  • 2 mskpersilja, hackad
  • 2 mskDijonsenap
  • 1 mskvinäger
  • 2 dlRapsolja
  • 2 mskKapris
  • Salt och svartpeppar

Remouladsås

  • 2 dlmajonnäs
  • 2 mskpickles, väl avrunnen och hackad
  • 2 mskpersilja, hackad
  • 1 tskCurry, kan uteslutas
  • 2 tskKapris, kan uteslutas
  • Salt och svartpeppar

Friterad lök

  • 1 lRapsolja, eller frityrolja
  • 2 lökar, gula
  • 2 dlMajsstärkelse
  • Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rostbiff med potatissallad och remouladsås

Ämnen