Foto: Helén Pe
Chokladfudgepaj med färska hallon

Chokladfudgepaj med färska hallon

3,9 (26 röster)

Chokladfudgepaj med färska hallon – baka en riktigt tjusig och god paj helt utan ugn. Sprött skal av oreokakor fylls med lenaste chokladfudge och toppas med syrliga hallon. Recept ur ”Baka i långpanna deluxe” av Frida Skattberg.

1 portion motsvarar cirka 25 bitar i receptet.

Chokladfudgepaj med färska hallon

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Pajskal

  • 3 paket oreokakor
  • 125 g smör, smält
  • Fyllning

  • 500 g mörk choklad
  • 1.5 burk kondenserad mjölk, sötad
  • 500 g hallon

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Recept

Bakning

Hallon

Efterrätt

MER OM MAT & DRYCK