Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Så steker du den perfekta hamburgaren

Av Mattias Larsson

(437)

Vad tycker du?

Så steker du den perfekta hamburgaren

Hur steker man den perfekta hamburgaren? Kocken Mattias Larsson vet.

– Det du behöver är riktigt fin högrevsfärs. Använd bara den rena fina färsen och några extra goda tillbehör, säger han i klippet.

Ingredienser

  • 600 gHögrev, nymalen
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 krispiga salladsblad
  • Olivolja
  • Salt och svartpeppar

Majonnäs med gruyèreost

  • 2 äggulor
  • 2 mskVitvinsvinäger
  • 1 tskDijonsenap
  • 0,5 dlolja, med neutral smak
  • 60 ggruyéreost

brynt lök

  • 1,5 gula lökar
  • smör, att steka i
  • Salt
  • Strösocker
Hamburgare med brynt lök, gruyere-ost-majonnäs och sallad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Så steker du den perfekta hamburgaren

Mattias Larsson

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.

Visa 59 recept