Bartendern Josefines negroni sbagliato
Negroni sbagliato är en riktigt festlig, lätt och fräsch drink som passar utmärkt som aperitif innan maten.
– Förutom champagne så har man i söt vermouth och röd bitter. Garnera med en apelsinskiva och så är det klart! säger den prisvinnande bartendern Josefine Thorén.
Ingredienser
- 30 mlRöd bitter, Campari eller galliano l’aperitivo
- 30 mlvermouth, söt
- champagne
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mer på Godare
ARTIKLAR
Så enkelt bjuder du på en härlig meny
ARTIKLAR
”Jag skulle kunna göra hundra grillprogram”
Popcornkaka
Snabb löjromspizza
Saltgurka med smetana och honung
Kladdkaka med kokos och chokladfluff
Crispy chicken taco
ARTIKLAR
Se hela avsnitt 1: Spatchcock chicken!
Hel citrongrillad majskyckling med bönsallad och ricottadip
VIN
Årets mest prisvärda roséviner – lista