Foto: Mariha-kitchen / iStockphoto
Cannelloni – med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

3,9 (23 röster)

Supergod vegetarisk pastarätt – cannelloni

Cannelloni är en god vegetarisk vardagsmiddag som passar hela familjen.
Om du får rester över är cannelloni perfekt att ta med i matlådan.
Servera gärna med en god grönsallad.

Cannelloni – med ricotta och spenat

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2 paket lasagneplattor, färska
  • 2 paket ricotta
  • 500 g färsk bladspenat
  • 1 gul lök, stor
  • 2 vitlöksklyfta
  • 1 tsk chiliflakes
  • ricottriven parmesanost
  • salt och peppar
  • 2 paket mozzarella
  • olivolja
  • tomatsås

  • 2 burkar krossade tomater
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk honung, valfritt
  • olivolja
  • 1 tsk vinäger, valfritt
  • salt och peppar

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM