Brie chaud med päronkompott

Av Godare

(6)

Vad tycker du?

Brie chaud med päronkompott

Brie chaud med päronkompott är en magisk klassiker som är ett roligt substitut till ostbrickan. Otroligt lätt att göra, och uppskattad av de flesta. Den ska enligt tradition serveras i en cocotte men det går självklart bra att ta en vanlig ugnsform eller gjutjärnspanna.

Brie chaud med päronkompott

Ingredienser

  • 500 gBrieost
  • 1 kvistrosmarin
  • 10 timjanblad
  • 2 mskHonung
  • flingsalt
  • nymald svartpeppar

Päronkompott

  • 300 gPäron, skalade och tärnade utan kärnhus
  • 1 mskcitron, pressad
  • 1 mskströsocker
  • 0,5 dlVatten
  • 0,5 tskingefärsjuice

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Brie chaud med päronkompott