Ingredienser
Potatismos
- 1 kgPotatis
- Salt
- 2 dlmjölk
- 2 mskSmör , eller margarin
Fisk
- 400 gTorskfilé, eller annan vit fisk
- 150 gskalade räkor
- Salt och svartpeppar
Citronsås
- 25 gSmör
- 2 dlvispgrädde
- 1 dlmjölk
- 2 mskHackad dill
- 0,5 citron, saft och rivet skal
- Salt och svartpeppar
- 1 mskmaizena, cirka
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.