Foto: PER BJÖRN
Minichokladbiskvier

Minichokladbiskvier

4,5 (12 röster)
Publicerad:
Uppdaterad:

Minibiskvier som går mycket bra att frysa om du vill förbereda inför festen. De små biskvierna är som konfekt och passar förstås utmärkt till kaffe på maten … eller med ett litet glas mörk rom.

Minichokladbiskvier

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 200 g mandelmassa, med 50 % mandel och 50 % socker
  • 1 dl strösocker
  • 2 äggvitor
  • Smörkräm

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl florsocker
  • 1 äggula
  • 2 msk kakao
  • Topping

  • 150 g choklad, mörk

Gör så här

avAftonbladet

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Bakning

Recept

Efterrätt

MER OM MAT & DRYCK