Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

Av Mattias Larsson

(50)

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

God grillsmak, örtig – och fantastiskt krämig. Här visar kocken Mattias Larsson hur du grillar en halloumi till perfektion.
– Man kan ta precis vilka örter man vill, jag väljer att marinera halloumin med lite rosmarin, vitlök och olivolja.
Sen till viktiga – grilla halloumin först på direkt värme i två minuter, så den får gyllenbrun färg. Efter det ska den ugnsbaka på indirekt värme i ca 10–15 minuter.

Ingredienser

  • 200 halloumi
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 mskrosmarin, finhackad
  • 2 mskOlivolja
  • Svartpeppar
Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

Mattias Larsson

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.

Visa 59 recept

Ämnen