Pasta med svamp och vitt vin

Av Godare

(95)

Vad tycker du?

Pasta med svamp och vitt vin

En härlig vegetarisk pasta full av smak. Perfekt att göra på egenplockade kantareller eller Karl Johan, men det går lika bra att använda någon annan svamp som du gillar.
Går snabbt och passar både mitt i veckan och till helgen.

Pasta med svamp och vitt vin

Ingredienser

  • 300 gpasta
  • 1 Gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 8 dlSvamp, blandad färsk (t ex kantareller och Karl Johan)
  • Smör, en stor klick
  • 1,5 dltorrt vitt vin
  • 2,5 dlvalfri kokbar grädde
  • 1 tskSalt
  • 2 krmSvartpeppar
  • 0,5 dlBladpersilja, hackad
  • 1 dlriven parmesanost

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pasta med svamp och vitt vin