Halloumiskolan – så gör du bästa halloumiburgaren

Bli först med att rösta!

– Nu ska vi laga den fräschaste halloumiburgaren – någonsin!
Det säger kocken Mattias Larsson och visar hur du steg för steg bygger upp en fantastiskt god burgare med rostat bröd, tzatsiki, sval tomat, kripsig rödlök och gyllenbrun krämig halloumi.
– Toppa gärna med lite extra tzatsiki, tipsar han.

Halloumiburgare

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 4 hamburgerbröd
  • 4 halloumiburgare
  • 1 tomater
  • 1 rödlök
  • Tzatziki

  • 400 g gurka
  • 3 dl grekisk yogurt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk oregano, hackad
  • 1 msk dill, hackad
  • 1 msk mynta, hackad
  • salt

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept