Kimchi – så gör du den koreanska delikatessen

Av Godare

(53)

Vad tycker du?

Kimchi – så gör du den koreanska delikatessen

Kimchi är en traditionell, koreansk, fermenterad rätt, ofta gjord på salladskål. I Sydkorea serveras kimchi till nästan allt, fukost, lunch och middag. Den passar extra bra till rätter med strimlat kött men också vegetariska alternativ.

Kimchi

Ingredienser

  • 1,5 kgSalladskål
  • 1,5 dlSalt, utan jod
  • 250 gRättika
  • 2 mskingefära, finriven färsk
  • 3 mskvitlök, finriven
  • 3 dlPurjolök, finhackad
  • 5 mskchilipeppar
  • 1 mskSocker
  • 1 mskFisksås

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kimchi – så gör du den koreanska delikatessen