Foto: Sofia Nahringbauer
Gemsallad med grillad lax

Gemsallad med grillad lax

Bli först med att rösta!

Krispiga salladsblad och grillad lax blir ett trevligt inslag på sillunchen.
Toppa anrättningen med het jalapeño-majonnäs och picklad rödlök.
Fräscht och gott.

Gemsallad med grillad lax

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2 gemsalladshuvuden
  • 200 g lax
  • 1 dl majonäs
  • 2 jalapeñofrukter
  • 1 vitlöksklyfta
  • olja
  • salt och peppar
  • Picklad rödlök

  • 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 2 rödlökar
  • Rimlag

  • 1 dl salt
  • 1 l vatten

Gör så här

avClara Öhrn

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept