Foto: Årets kock/Press
Kolgrillad hjärtsallad – recept av finalisten Jonas Lagerström i Årets Kock 2019

Kolgrillad hjärtsallad

4,5 (6 röster)

Här är Jonas Lagerströms, finalist i Årets Kock 2019, recept på kolgrillad hjärtsallad, perfekt för sommarens grillmiddag.

– När man pratar om grillat pratar man ofta om kött, men det går att göra andra saker på grillen. Våga slänga på lite grönsaker och prova lite annat. Det är en inspirationsrätt inför sommaren för dem som nu tar fram sina grillar, säger Jonas Lagerström.

Kolgrillad hjärtsallad

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 8 hela hjärtsallad
  • havssalt
  • 150 g hasselnötter
  • 50 g smör
  • 300 g parmesanost
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt

Gör så här

avGustaf Larsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Grillning