Ingredienser
Tårtbotten
- 330 gÄgg, 6 ägg=330 g
- 250 gströsocker, 3 dl=250 g
- 90 gVetemjöl, 1.5 dl=90 g
- 120 gPotatismjöl, 1.5 dl=120 g
- 7 gBakpulver, 1.5 tsk=7 g
Fyllning
- 250 gMascarpone, 2 pkt=250 g
- 30 gÄggula, 2 st=30 g
- 150 ggrädde, 0.5 dl=150 g
- 45 gströsocker, 0.5 dl=45 g
Smörkräm
- 400 gosaltat smör, rumstempererat
- 150 gÄggvita, 4 st=150 g
- 220 gströsocker, 2.5 dl=220 g
- 1 nypasalt
Dränkning
- 85 gströsocker, 1 dl=85 g
- 250 gstarkt kaffe
- 25 gmarsalavin, 2 msk=25 g
Topping
- 250 gMascarpone
- 60 gFlorsocker
- 150 ggrädde, 1.5 dl=150 g