Vegetariska godsaker till buffén

Uppdaterad 2019-09-04 | Publicerad 2019-04-04

Smördegssnurror, rödbetskorgar och kikärtspizza.

Duka upp vegetariska rätter på buffén. Med sommarens alla fester är det smidigt att duka upp en buffé så kan alla hitta sina favoriter. Här är fem härliga recept ur boken ”Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal”.

Fem recept ur Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal till vårens kalas

Sparris – servera primören med hasselnötter

Sparris med parmesan

Kikärtspizza med pesto av ogräs

Kikärtspizza

Smördegssnurror – ostiga godbitar till buffén

Smördegssnurror

Rödbetskorgar med ostkräm

Rödbetskorgar

Nötknyten – goda, kryddiga och knapriga

Katarina Nordgren och Tomas Södergren står bakom boken Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal, Semic.

Följ ämnen i artikeln