Foto: Per Björn
Grön fruktsallad med honung och lime

Grön fruktsallad med honung och lime

5 (1 röst)

En härlig efterrätt med fräschör. Detta recept skapar en fin balans mellan det syrliga och det söta. Passar utmärkt för den som vill ha en mindre söt dessert.

Tips! Tänk på att fruktsalladen bör stå ett par timmar i kylen innan servering.

Ett recept av Sara Bergfors

Grön fruktsallad

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 honungsmelon, liten
  • 2 kiwi
  • 200 g vindruvor, gröna
  • 1 grönt äpple, stort
  • Sockerlag

  • 2 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 0.5 dl honung
  • 3 msk limesaft, pressad
  • Till servering

  • limeskal, strimlat

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Efterrätt

Recept

MER OM MAT & DRYCK