Bästa burgarna med klassiska tillbehör
Hamburgare är enkelt och gott att lägga på grillen. Här är burgarna serverade med alla de klassiska tillbehören som sallad, lök, ost, ketchup och inlagd gurka.
I videoklippet visar kocken Mattias Larsson hur du ska göra med osten för att få bästa resultat.
Ingredienser
Dressing
- 1 dlCrème fraiche
- 1 dlmajonnäs
- 0,5 dlBostongurka
- 3 mskChilisås
- 1 nypaflingsalt
- svartpeppar
Hamburgare
- 600 gnötfärs
- 1 tskSalt
- 0,5 tskSvartpeppar
- Olja, till grillning eller stekning
Till servering
- 4 hamburgerbröd
- 8 salladsblad
- 4 skivorost
- 1 bifftomat, skivad
- 2 inlagda gurkor, skivade
- 1 Lök, röd, skivad
- senap
- ketchup
Tillbehör
- Klyftpotatis
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.
Visa 59 recept