Kärleken är över för Isabella Löwengrip

avBenjamin Andrée

NÖJE

Så sent som i maj gick Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo ut och bekräftade att de var ett par.

Nu är kärleken över och Isabella har gjort slut med Hampus.

– Mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, säger hon till Expressen.

För ett år sedan fann nyskilda Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, en ny kärlek i Hampus Jarlbo, 27. En romans de höll hemlig ända till i maj tidigare i år.

Men nu har kärleken tagit slut och paret har brutit upp, vilket Isabella själv bekräftade under Almedalsveckan på Gotland.

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, säger Isabella Löwengrip till Expressen.

Fri som en fågel och utan någon kärlek med i bilden har Isabella en klar bild och plan för den närmaste framtiden.

– Nu är det tid för mig själv, det var den tiden som inte fanns. Så jag längtar efter egentid, barntid och jobbtid, säger hon till tidningen.

Isabella Löwengrip har tidigare varit gift med Odd Spångberg som hon har barnen Gillis och Sally tillsammans med. Paret gick skilda vägar för drygt ett år sedan, men deras skilsmässoansökan avslogs av Stockholms tingsrätt så sent som i juni i år för att ingen av dem ansökt om äktenskapsskillnad i tid. Någon ny skilsmässoansökan har ännu inte kommit in till tingsrätten.

Det här visste du inte om Blondinbella 00:25
ARTIKELN HANDLAR OM