Bobbi Kristinas ex-pojkvän är död

Nick Gordon blev 30 år

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Bobbi Kristina Browns ex-pojkvän Nick Gordon är död.

Han blev 30 år gammal.

1 av 2 | Foto: TT
Bobbi Kristina och Nick Gordon.

Nick Gordons advokat Joe Habachy bekräftar dödsfallet för CNN.

– Mitt hjärta är tungt efter att jag i dag har fått veta att Nick Gordon, min klient sedan en lång tid tillbaka, har dött. Jag kan inte prata om de specifika omständigheterna kring hans död, men jag kan säga att det har varit förkrossande att se den totala förödelse som drogberoendet har orsakat för en grupp unga vänner som alla var älskade och hade enorm potential, säger han.

Gordon ska ha dött på nyårsafton.

”Gud, varför behövde jag förlora min bror på nyår?”, skriver hans bror Junior Walker på Facebook, enligt The Sun.

Fälldes för Bobbi Kristinas död

Bobbi Kristinas mamma Whitney Houston tog Nick Gordon under sina vingar när han var tolv år gammal och uppfostrade honom tillsammans med dottern. Han växte upp i familjen, men blev aldrig formellt adopterad. Efter världsstjärnans död 2012 blev Nick och Bobbi Kristina ett par.

2016 fälldes Gordon för att ha orsakat ex-flickvännens död efter att Bobbi Kristina Brown hittats medvetslös och drogpåverkad i badkaret i deras gemensamma hem. Polisutredningen kunde inte slå fast om Brown dött av en olyckshändelse eller genom en avsiktlig handling, men Bobbi Kristinas familj pekade ut Nick Gordon som ansvarig.

Han dömdes att betala över 300 miljoner kronor i skadestånd till ex-flickvännens släktingar.

Efter stämningen fortsatte skandalerna. 2017 greps Gordon av polis, misstänkt för att ha slagit och hållit sin nya flickvän fången. Ett år senare greps han på nytt för kvinnomisshandel.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM