Larry King ansöker om skilsmässa – efter hjärtinfarkten

Barnen kräver att han lämnar mamma Shawn King

avAlex Hartelius

Programledaren Larry King ansöker om skilsmässa från sin fru Shawn King.

Enligt TMZ ska det vara efter påtryckningar från parets gemensamma söner, Cannon och Chance.

Om skilsmässan går igenom blir det åttonde gången som King skiljer sig.

Programledaren Larry King, 85, och skådespelaren Shawn King, 59, har varit gifta sedan 1997. Men nu verkar det som att äktenskapet är på väg mot sitt slut. Enligt TMZ har Larry King ansökt om skilsmässa.

Det har tidigare rapporterats om att det har varit problem i deras äktenskap och Larry King har flera gånger anklagat sin fru för otrohet.

I april fick Larry föras till sjukhus med ambulans efter att ha drabbats av en hjärtinfarkt. Enligt källor till TMZ ska Shawn då tagit fram juridiska handlingar som skulle gett henne vissa rättigheter till deras egendom, något som skulle påverkat sönernas arv.

Det fick sönerna att reagera och Larry King att agera. Sönerna ska ha krävt av pappan att ansöka om skilsmässa och King ska ha följt deras rekommendation.

Foto: AP
Shawn King och Larry King.

Åttonde gången gillt

Det är inte första gången som Larry King och Shawn King är på väg att skiljas. I oktober 2017 ansökte båda två om skilsmässa men lyckades då försonas.

Larry King har varit gift med sju olika kvinnor. En av dem gifte han sig med två gånger, vilket innebär att detta kan bli hans åttonde skilsmässa.

Tillsammans med Shawn King har Larry King sönerna Cannon, 19, och Chance, 20. King har även tre barn från sina tidigare relationer.

ARTIKELN HANDLAR OM

Larry King