Gunilla Persson får en egen tv-show

avNatalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Nöjesbladet avslöjar: Här är Hollywoodfruns nya gig

1 av 10 | Foto: Gunilla Persson.

Gunilla Persson får en egen show på TV3, kan Nöjesbladet avslöja.

I showen får Hollywoodfrun gå in i olika yrkesroller.

– Jag har gått in och varit rappare med Dogge Doggelito! Det blev världens bästa låt, säger hon.

Gunilla Persson, 56, är främst känd från ”Svenska Hollywoodfruar”, men har länge också velat ha en egen show.

Något som nu blir verklighet, kan Nöjesbladet avslöja.

– Det är helt fantastiskt, jag har verkligen kämpat för det här. Jag hade en dejting-pilot, men TV3 föll inte för idén med en dejtingshow. De säger att det behöver vara mer än så.

Den nya showen som hon spelat in under veckan går under arbetsnamnet ”The Gunilla show” och är inspirerad av det amerikanska formatet ”Review”. TV3 gör ett fristående avsnitt. Tas programmet väl emot av tittarna kan det bli en hel säsong.

Rappat med Dogge

Programmet går ut på att Gunilla Persson kommer tillbaka till Sverige efter många år i USA och betygsätter allt mellan himmel och jord.

– Jag har spelat andras yrkesroller, till exempel statsminister eller frisör. Jag har gått in och varit rappare med Dogge Doggelito! Det blev världens bästa låt, vänta tills ni får höra den. Jag har också varit ute i skogen och mot min vilja klappat en kopparorm.

Därefter betygsätter Gunilla Persson sina erfarenheter.

– Jag betygsätter på en skala 1 och 5, men när jag var rappare fick det bli en 10:a, för det var bland det roligaste jag gjort. Om jag räknar upp tio roliga saker jag gjort i mitt liv så är det en av dem.

I varje yrke blir hon coachad av en expert, som exempelvis Dogge.

– Ni känner till dem alla, alla är kända, säger Gunilla Persson.

”Vill ha ett tv-bröllop”

Trots att dejtingshowen inte blev av har hon inte tappat hoppet om att hitta kärleken i tv.

– Det kan hända att den här showen, ”The Gunilla show”, i framtiden kommer involvera att jag går ut med män. Min dröm är att gifta mig på tv. Jag tycker att det är mer spännande att ha kameran som rullar. Så om jag ska ha ett bröllop vill jag ha ett tv-bröllop. Men jag har ingen kandidat än!

Tror du att det blir en hel säsong?

– Jag tror att det kommer bli en säsong av det här konceptet. Jag tror att det kommer att tas emot med öppna armar. Det är många som undrat när jag får en egen show, vi har sett Maria Montazami i två olika shower, två hela säsonger. Och Britt Ekland som fick sin show som inte lyckades. De är väl lite mer försiktiga nu när de ser att spin-offs inte har lyckats. Men jag har sagt att, och nu kommer Maria att bli sur, men jag har sagt att de ju satsar på fel hästar.

Kristallen-nominerad

På söndag kommer Gunilla Persson befinna sig på Kristallen-galan där hon är nominerad i den nya kategorin årets tv-personlighet där hon tävlar mot Draken i Bolibompa , Marcus Oscarsson, Mia Parnevik och Sefik Ibrahimovic.

Hur ser du på sina chanser?

– Jag är hedrad över att vara nominerad. Men jag tror att jag är den mest kända och uppmärksammade personen av de nominerade, det tror jag med övertygelse. Men jag bor ju inte i Sverige så jag känner inte till de andra. Jag har frågat folk, men de vet inte heller. Zlatans pappa vill jag gärna träffa.

Enorma konfrontationer med Isabel Adrian

I höst är det dags för ”Svenska Hollywoodfruar” igen, där Isabel Adrian gör comeback.

– Isabel och jag går inte bra ihop. Det blir enormt stora konfrontationer. På liv och död för hennes del. Jag kan inte berätta några detaljer, men det blir kalabalik i alla fall. Det är synd att det ska vara så, för jag tycker att alla ska vara vänner.

Hon menar att Isabel Adrian och Åsa Vesterlund ägnar sig åt mobbning.

– När jag spelade statsminister i dag så sa jag att det borde vara fängelsestraff mot mobbning. Mobbning är inte något som ska accepteras. Det är fel.

Känner du att det är de två som ger sig på dig?

– Om jag får en porrbild skickad till mig, vem mobbar vem? Eller att de sa att jag hade demoner i mitt hus. Det är inte jag som börjar. Men det förstår väl alla intelligenta människor.

Avsnittet av ”The Gunilla show” sänds i höst på TV3.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM