Hitta kärleken genom att kyssa en främling i nya programmet

Nu söker de deltagare till nya serien

avAgnes Aronsson

Foto: TLC
Den amerikanska förlagan ”Love at first kiss”.

Ett nytt dejtingprogram är på väg.

”Love at first kiss” söker nu deltagare bland dem som tror på kärlek vid första ögonkastet, eller rättare sagt, vid en första kyss.

Först kom ”Gift vid första ögonkastet” till Sverige. Nu är det dags för ett nytt dejtingprogram i samma anda, där singlar istället för att gifta sig hittar kärleken genom en enda kyss. Produktionsbolaget Warner Bros är på jakt efter personer mellan 18–40 år till det nya programmet ”Love at first kiss”.

”Missa inte chansen att vara med i årets härligaste tv-program med chans till romans! Bara en halv dags inspelning och förhoppningsvis blir det en match och du slipper mysa ensam i höst”, skriver de i ansökningsformuläret.

Ska kyssa en total främling

I Sverige är det ett nytt programformat, men TLC sänder redan showen som får singlar att gå utanför sina komfortzoner genom att kyssa en total främling utan att introduceras på förhand. Om det uppstår gnistor kan kyssen leda till dejter, och tillslut möjligtvis också kärlek. Den den utländska versionen av programmet produceras av dem som står bakom ”The Bachelor”.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Warner Bros som har avböjt att kommentera.

ARTIKELN HANDLAR OM