Kristin Kaspersen firade 50-årsdagen med stor fest

avAnna Shimoda, Emil Berglund, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Kristin Kaspersen fyller 50 år och firar bemärkelsedagen med en lyxig slottsfest.

På Instagram kan man följa det flotta firandet.

”Nu firar vi finaste Kaspersen”, skriver Sofia Wistam i ett inlägg på Instagram.

Under söndagen anordnade tv-profilen Kristin Kaspersen ett påkostat 50-årskalas på anrika Görvälns slott i Järfälla strax utanför Stockholm. Festplatsen ligger naturskönt beläget vid Mälaren och slottet är ett uppskattat boutiquehotell och festvåning.

Mängder av kända vänner och ”Let’s dance”-kollegor hade på söndagen checkat in på hotellet för att fira Kristin Kaspersen när hon gick in i det man till vardags kallar livets middagshöjd. Själva födelsedagen är i dag måndag.

”Skål för dig varma, vackra Kristin 50 bast!”, skriver feministen, krönikören och ”Let’ts Dance”-kollegan Linnéa Claesson på sin Instagramstory.

Kändistät festkväll

Kristin Kaspersens syster Malin Berghagen är på plats med sin pojkvän Martin Charlton. Hon har lagt ut en story på Instagram där man ser Kristin sitta bredvid dansaren Calle Sterner som var hennes kavaljer under senaste säsongen av ”Let’s dance” som hon också gick och vann.

Bland de övriga gästerna märktes före detta skidskytten Magdalena Forsberg, sångerskan Tess Merkel, Kanal 5-profilen Sofia Wistam och självklart var Kaspersens son Filip Lamprecht på plats, dock till synes utan sin flickvän Peg Parnevik.

”Nu firar vi finaste Kaspersen”, skriver Sofia Wistam i ett inlägg på Instagram med den officiella hashtaggen #KK69.

Före detta Alcazar-sångerskan Tess Merkel skriver ”Nu kommer vi Kaspersen” på Instagram.

Kristin Kaspersen var under helgen nere i Göteborg för att besöka Bokmässan och lansera sin nya bok ”Tacksamhet”. Efter det hastade hon hem till Stockholm för att ta emot sina födelsedagsgäster. Hon passade även på att tacka alla för festen i en rad storyinlägg på Instagram.

”Att få samla sina underbara vänner och fira in sin 50årsdag. MAGISKT!”

”Jag säger det igen... Mina vänner är helt fantastiska!”

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM