Dumpade den lätt psykopatiska chefen

avOlle Kvarnsmyr

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

”Vi inledde en relation som var spännande och het. Smekningar i smyg i konferensrummet. Sex på hotell och annat "dirty”

Jag är en 22-årig tjej som blev attraherad i min 22 år äldre chef som är gift. Vilken klyscha. Jag var inte direkt kär även om han är kanske den attraktivaste man jag någonsin träffat på. Det var som i en gammal film eller i en bok. Vi inledde en relation som var spännande och het. Smekningar i smyg i konferensrummet. Sex på hotell och annat "dirty”. Jag gillade det till en början men upptäckte snart att han var väldigt dömande. Han kunde ge negativa kommentarer om min klädsel, saker som jag inte förstod och hur jag agerade tillsammans med mina jämnåriga kollegor. Den typen av kommentarer är något som jag VERKLIGEN inte accepterar. Jag gjorde slut och han accepterade det direkt utan några åsikter. Redan dagen därpå var vår relation korrekt. Precis som det ska var mellan en anställd och en chef. Han har efter uppbrottet inte sagt eller nämnt vår relation. Det är precis som den inte hade hänt. Hur kan ha göra så. Betydde jag inget för honom?

Var nöjd - du dumpade psykot

Livet är galet. Ibland gör man knäppa saker. Som till exempel att inleda kuckelimuck med sin lätt psykopatiska chef. Tur då att uppbrottet gick smärtfritt. Den typen av damer och herrar brukar nämligen ha en tendens att inte ta uppbrott så lätt. Det är snarare du som inte har accepterat att relationen är över. Trots att det var du som avslutade det hela. Något hos dig måste vilja att han skulle ha kämpat för relationen. Släpp det. Att han inte refererar till er tidigare relation är egentligen totalt oviktigt även om jag förstår att det gnager.

I stället för att grubbla. Gå ut i solen, ta en glass och var nöjd med att du hade sinnestillstånd nog att dumpa en obehaglig och lätt psykopatisk boss.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se.

That's what I do. I drink wine, and I know things

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Relationer