Kelly Osbourne har varit nykter i ett år

”Jag har äntligen funnit ro i mig själv och har börjat förstå vad sann lycka är”

1 av 2 | Foto: Ken McKay/ITV/REX / KEN MCKAY/ITV/REX/IBL REX FEATURES
Kelly Osbourne.

avTorbjörn Ek

NÖJE

Kelly Osbourne, 33, firar ett år som nykter.

I ett känslosamt inlägg på Instagram tackar hon sin familj.

– Jag vill ta tillfället att tacka min bror Jack Osbourne som svarade i telefon för ett år sedan idag och fångade upp mig från dit där jag återigen fallit helt utan att döma, skriver hon.

Tv-profilen och kändisdottern Kelly Osbourne har varit nykter i ett år.

”Det senaste året har varit ett av det svåraste i mitt liv och jag känner att det är dags att dela med mig till er”, skriver hon på Instagram.

Kelly Osbourne beskriver hur hon har ägnat det senaste året åt att arbeta med sig själv, men också om den svåra tiden som ledde fram till missbruket.

Självmedicinerade

”Det blev riktigt mörkt. Jag gav upp allt i mitt liv, men mest av allt gav jag upp på mig själv. Livet på livets villkor blev för mycket för mig att klara av. Enda sättet jag klarade av att ens fungera var genom att självmedicinera och gå från projekt till projekt så att jag aldrig skulle behöva fokusera på vad som faktiskt hände med mig själv”.

Men till slut tog hon en timeout från offentligheten. I inlägget tackar hon sin familj, både brodern Jack, 33, och föräldrarna Sharon, 65, och Ozzy, 69, för att ha hjälpt henne genom sin svåra tid:

Tackar pappa Ozzy

”Jag vill ta tillfället att tacka min bror Jack Osbourne som svarade i telefon för ett år sedan idag och fångade upp mig från dit där jag återigen fallit helt utan att döma. Han har hållit mig i handen genom hela den här processen. Tack mamma och pappa för att ni aldrig gav upp om mig, jag älskar min familj av hela mitt hjärta”.

Men Kelly Osbourne skriver också att hon måste fortsätta det arbetet som hon inlett.

”Jag vet fortfarande inte vem fan jag är eller vad fan jag vill, men jag kan helhjärtat erkänna att jag äntligen har funnit ro i mig själv och har börjat förstå vad sann lycka är”, skriver hon.

Här är de mest streamade låtarna på Spotify 00:60
ARTIKELN HANDLAR OM