Fråga Lena om politiken

Publicerad 2020-01-15

Blir det nyval nu? Vem vann debatten? Kommer Vänsterpartiet att göra upp med Kristdemokraterna? Ställ dina frågor till Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin. Klockan 15.00 svarar Lena på frågor.

  • 15 jan 2020

    Det är rent skrämmande att lysna på dessa politiska ledare. Har nog inte varit med om tidigare att man kastar så mycket paj på varandra som man gör numera. Det hjälper inte oss som har satt er på de positioner ni har idag. De hjälper inte våran sjukvårds personal, polis eller för den delen de som skall hantera svåra migrations frågor. Nä skärp er och kom överens om vart vi skall gå. Gör detta gemensamt över alla gränser för som det ser ut nu så har inte detta land någon framtid.

    Erik
  • 15 jan 2020

    Kommer det att bli ett extra val nu när M och KD krävt det?

    Sixten
  • 15 jan 2020

    Kommer det att bli ett extra val nu när M och KD krävt det?

    Sixten
  • 15 jan 2020

    det är så j-la rörigt alltiohopa. fattar inte varför de ska hålla på me spel och så, varför vill vänster samarbeta med kd och moderaterna plötsligt? kan du förklara de?

    masen
  • 15 jan 2020

    Hej har varenda politiker tappat omdömet om vanliga medborgare börja samarbeta allihop och sluta med den här lekstugan som riksdagen få ordning på polis sjukvården banta ere feta löner och låt det gå dit

    Kjell

Följ ämnen i artikeln