Aftonbladet samlar all tv – på ett ställe

Publicerad 2012-02-07

Nya guiden lotsar dig rätt både i tablån och på webben

Skräddarsy din egen tablå ✓ Recensioner och tips ✓ Tablåer ✓ Artiklar om tv-program ✓ Playprogram ✓ Tv-krönikor ✓Alla Aftonbladets program.

Allt om tv – alltid.

I dag är det premiär för vår nya tjänst Aftonbladet TV-Guide.

– För första gången finns allt vårt material om tv samlat på en plats, säger Nicklas Hermansson, chef på Aftonbladet TV.

Nicklas Hermansson

I dag lanseras Aftonbladet TV-Guide. En unik webbtjänst för alla som älskar tv.

Aftonbladet TV-Guide presenterar dagliga tips om de populäraste programmen, serierna, filmerna och sportsändningarna – såväl i kanalernas tablåer som i playkanalerna.

Målet är att inte bara svara på frågan vad du kan se på tv – utan varför du ska se det.

Allt samlat

– Med Aftonbladet TV-Guide gör vi utbudet mer lättöverskådligt för tittarna. För första gången finns nu en fyllig guide till programmen samlade på en plats, oavsett om de sänds på tv eller erbjuds online, säger Nicklas Hermansson, chef Aftonbladet TV.

Förutom handfasta tv-tips erbjuds även topplistor över de mest sedda programmen online i en rad kategorier, allt för att förenkla tittandet.

”Tillsammans”

Nicklas Hermansson:

– Vi saknade en tv-tjänst som inspirerar och samlar allt material under ett tak. Så vi skapade en. Men det här är bara början. Nu är vi nyfikna på vad tittarna tycker om tjänsten så här långt. Vi vill nämligen skapa framtidens tv-guide tillsammans med tittarna. Så tyck till. Vad har vi missat?