Brösten måste gå i ett med kroppen

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-10-11

Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstaganden är skribentens.

Kirurgen som haver idealen kär

Se till kvinnan som småbystad är

Vart jag mig i världen vänder, ser jag tuttar upp till tänder

Trender kommer trender går

Lycklig den som silikontuttar får

Jag blir så trött så

trött på att ständigt mötas av dessa jättebröst. Det går ju inte att bläddra i en tidning utan att få dom upptryckta i ansiktet. Vad är det för fel på alla tjejer som vill operera sig till porrdrottningar som bara hör hemma i en p-rulle eller tillika tidning?

Jag kan förstå de som gör det för att det inte finns någon byst eller för att man har fått så kallade taxöron efter graviditeter och amning men varför måste det bli så groteskt ibland?

Nu diskuteras det för fullt på aftonbladet.se huruvida man tycker att Big Brother Jessicas bröst var snyggast före eller efter 50?000 kronorsoperationen. Och hör och häpna: Över 135?000 personer har röstat!!!

Givetvis leder de gamla brösten med runt 70 procent.

Till detta finns det också ett forum där man kan gå in och diskutera om Jessicas nya bröst.

Jag blir inte direkt förvånad över att läsa bland inläggen att många är emot enorma bröstförstoringar. Det är faktiskt väldigt många killar som har skrivit och jag kommer inte ens ihåg om jag läste en enda som var positiv.

Jag undrar för vem dessa brudar stroppar upp sig.

Jag gick på bryggan en eftermiddag i Grebbestad i somras. Klockan hade just passerat fem när hon dök upp. Som hämtad ur en herrtidning gled hon förbi både barnfamiljer och båtägare.

Hon struttade fram i sina höga klackar i en rosa kortkort kjol som knappt dolde trosorna. Det platinablonda löshåret hängde ner i stora lockar på ryggen. Med sina putande läppar och ENORMA bröst undrar jag bara en sak: vart var hon på väg?

Vad fel det kan bli när man inte smälter in i sällskapet.

Det är som att komma till en smokingmiddag och tro att det är maskerad.

Tyvärr så tror jag att det är så att tjejer själva har drivit detta till ett förvridet skönhetsideal.

En normal kille förknippar nästan alltid stora bröst till porr, så om det är det dessa oftast C- kändisar vill få ut av sina nya handbollar så är det väl bara att säga Grattis.

Tyvärr blir det ju så att en tjej med enorma silikonbröst blir klassad som en bimbo. Men det behöver inte alltid vara så, hon kan ju faktiskt råka vara brunett.

Jag har flera vänner som har gjort bröstimplantat men jag har inte vetat om det förrän dom har talat om det för mig.

Då anser jag att man har lyckats med ingreppet. Brösten måste ju gå i ett med kroppen, inte leva ett liv för sig själva.

Snälla bespara er alla åsikter om att jag skulle vara avundsjuk, det är totalt tvärtom.

Erica Johansson

Följ ämnen i artikeln