God morgon! Det här hände medan du sov

Uppdaterad 2019-07-31 | Publicerad 2018-04-28

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

USA: Kraven på Nordkorea står fast

USA står fast vid sin stenhårda hållning gentemot Nordkorea, trots fredagens utfästelser om fredssträvanden och kärnvapenavveckling under toppmötet i Sydkorea. En oåterkallelig avveckling av Nordkoreas kärnvapen är ett krav som inte är förhandlingsbart.
Läs hela artikeln
WOLFGANG HANSSON: Vad ligger bakom Kims nya giv?

Man hittad knivskuren på cykelbana

En man i 40-årsåldern hittades under natten mot lördagen knivskuren på en cykelbana i Malmö. Polisen har spärrat av ett stort område och har tekniker på plats.
Läs hela artikeln
Blev påkörd av bil – misstänks för brott

Polisen: Åtta av offren i Toronto var kvinnor

Åtta av de tio personer som dödades när den misstänkte Alek Minassian mejade ned människor med en skåpbil i Toronto var kvinnor. Det stärker spekulationerna om att motivet till dådet kan ha varit kvinnohat.
Läs hela artikeln

Åkte ur Let’s Dance – lämnar landet direkt

Slutdansat för Martina Haag och Tobias Bader. De blev det femte paret att lämna ”Let’s dance”. – Det känns helt okej eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti och åka och fotvandra på Irland, säger Martina Haag efter programmet.
Läs hela artikeln
Fina hyllningen till Tim Bergling i Let’s Dance

Wenger: Jag sa nej till United

Arsène Wenger kunde ha hamnat i Manchester United. Arsenal-ikonen bekräftar nu att han fick ett erbjudande om att ersätta Sir Alex Ferguson år 2002.
– Jag ångrar inte att jag sa nej, säger han.
Läs hela artikeln
Svenske talangens klassmål – på födelsedagen

Sura beskedet: Sött kan bli dyrare i sommar

Om drygt en månad är det dags för prinsessdop. Och nu vill prinsessan Madeleine tacka svenska folket med en ny bild på sig och sin snart två månader gamla dotter.
”Tack för all vänlighet som visats oss i samband med vår yngsta dotter Adriennes födelse” skriver hon på Instagram.
Läs hela artikeln

Chefsbyte löser inte sjukförsäkringskrisen

INGVAR PERSSON: Att byta generaldirektör på Försäkringskassan skulle kunna öppna möjligheten till en politisk nystart på socialförsäkringsområdet. Men ska det lyckas krävs verkligen nya politiska förslag och – förmodligen – nya pengar.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

Följ ämnen i artikeln