Ingen gripen för dubbelmordet i Arlöv

TT

Publicerad 2019-10-14

Ingen misstänkt har gripits för dubbelmordet i Arlöv. Förra söndagen hittades ett äldre par döda av hemtjänstens personal. Arkivbild.

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för dubbelmordet i Arlöv utanför Malmö förra helgen. Under söndagen - en vecka efter att det äldre paret hittades döda i ett flerfamiljshus - var sju utredare på plats på brottsplatsen och i området.

– De sju utredarna ingår i utredningen och syftet var att de skulle få en uppfattning om hur det ser ut i området under en söndag. Vi hade en strid ström människor som ville komma och prata med oss, men vad det har gett kan jag inte säga i nuläget, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson på polisen, till TT.

Det misstänkta dubbelmordet ska ha skett någon gång mellan förmiddagen och fram till klockan 14. Det var personal från hemtjänsten som hittade paret.

– Den tekniska undersökningen är ännu inte klar och inte heller den rättsmedicinska undersökningen. Eftersom vi inte har någon misstänkt kan vi inte säga så mycket mer i nuläget, säger Westford.

Följ ämnen i artikeln