Anställd på McDonalds hyllas av hundratusentals

Publicerad 2015-09-24

”Det snällaste jag sett någon göra”

När Destiny Carreno var på McDonald´s såg hon en man i rullstol som hade svårt att göra sig förstådd. Till slut kom en av de anställda till hans räddning – en insats som nu hyllas på nätet.

Bilden på en McDonald´s-anställd som hjälper en äldre, handikappad man att äta sprids nu över världen, skriver Buzzfeed.

Det var när Chicago-bon Destiny Carreno besökte snabbmatsrestaurangen som hon såg mannen försöka fråga personalen något när han var framme vid kassan.

”Ingen av oss förstod vad han behövde hjälp med. Kassabiträdet föreslog ett par saker innan han förstod att mannen behövde hjälp att skära och äta sin mat”, skriver Carreno i ett Facebookinlägg.

”Snällaste jag sett”

Carreno skriver att hennes ögon tårades när hon såg den anställde stänga sin kassa, gå ut och sätta sig med mannen och börja skära upp hans mat.

På en vecka har hennes text delats av nästan 300 000 personer. Den anställde hyllas rejält både av Destiny Carreno och andra.

”Den här anställde, som pausade allt annat för den här mannen, gjorde mer än vad som krävs av honom för att hjälpa den här handikappade kunden. Det var det snällaste och mest ödmjuka jag sett någon göra”, skriver Carreno.

Läs hela inlägget nedan.

Log In or Sign Up to View

Följ ämnen i artikeln