Styckmördare ofredade massagekund – igen

avEric Tagesson

Foto: GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO ISTOCKPHOTO

1993 dömdes den i dag 66-årige mannen för att ha dödat en man.

Efter mordet styckades kroppen med en motorsåg och gjöts in i cement som grävdes ner.

2009 släpptes styckmördaren från sitt livstidsstraff och jobbar i dag som massör.

Nu har han åtalats för att ha sexuellt ofredat en kund.

Den 66-årige mannen driver sedan en tid en massagesalong i Stockholmsområdet. Så sent som för ett drygt år sedan dömdes han för att han sexuellt ofredat två kvinnliga massagekunder.

Den ena kvinnan berättade att mannen under massagen tog henne på brösten, tog av henne trosorna och hade fingret mot hennes könsorgan.

– Han är stor och stark och jag var helt naken, jag fick panik och skakade. Då slängde han åt mig några handdukar och pussade mig på pannan, berättade hon.

Kvinnan åkte direkt till närmaste polisstation och gjorde en anmälan.

Tryckte sitt kön mot henne

Den andra kvinnan berättade om liknande upplevelser, att han via hennes jobb masserat henne, och att han då var duktig, rolig och snäll. Men när han kom till massörens egen salong blev det helt annorlunda. Även där övergick behandlingen till sexuella närmanden, där han även ska ha tryckt sitt eget kön mot hennes rumpa. Hon tackade även nej till att bli pussad och till inviten till hans lantstsälle. Hon kände sig antastad och gjorde även hon en polisanmälan.

Mannen dömdes till sex månaders fängelse.

Åtalats igen

Nu har han åtalats igen, för en händelse som inträffade i februari 2017, alltså innan han börjat avtjäna fängelsestraffet för de tidigare övergreppen.

”XX har ofredat NN 2, på ett sätt som kunde förväntas kränka NN 2s sexuella integritet, genom att under en massagebehandling ha masserat målsägandens bröst, nuddat hennes blygdläppar samt gnidit sitt underliv mot hennes arm och huvud.

Offret, den här gången, var en kvinna i 30-årsåldern.

Mannen har fortfarande sin massagesalong öppen, och inte frihetsberövad med anledning av de nya misstankarna.

På hemsidan kan man läsa att mannen erbjuder att ”ta hand om dig från topp till tå för att ta fram din individuella naturella skönhet.”

ARTIKELN HANDLAR OM