Torontos segersvit sprack mot Rangers

TT

Publicerad 2019-12-29

Torontos Nylander har nu sex poäng på tre matcher.

New York Rangers, med Henrik Lundqvist på bänken för kvällen, bröt Toronto Maple Leafs segersvit efter ett mål på övertid. Toronto gick in i matchen med sex vinster i följd i ryggen men lyckades inte värja sig mot Rangers.

New York-laget avslutade andra perioden med en stabil ledning, 4-2. Men i tredje pressade sig Toronto tillbaka, mycket tack vare sina svenskar, Pierre Engvall gjorde 4-3 och mot slutet av perioden var William Nylander med och tvingade fram övertid genom att spela fram till 4-4 målet.

Nylander gjorde också ett mål tidigare i matchen och har nu sex poäng på tre matcher. Rangers hade också svenskar inblandade i målen. Mika Zibanejad drämde in ett mål och Jesper Fast noterades för en assist.

I matchen mellan Pittsburgh Penguins och Nashville Predators gjorde Patric Hörnqvist comeback efter att ha varit borta tio matcher på grund av en skada. Hörnqvists Penguins vann matchen med 6-4.