Två assist av Johnny Oduya

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-05

Johnny Oduya passade fram till två mål när hans New Jersey besegrade Ottawa med 4-3 på hemmais i NHL-ishockeyn natten till måndag.

Första assisten kom till Jamie Langenbrunners viktiga 3-3-kvittering med drygt tre minuter kvar av den tredje perioden. Matchen gick till övertid och väl där serverade han Brian Rolston till dennes avgörande 4-3-mål. Det var svenskens 14:e och 15:e poäng för säsongen. Daniel Alfredsson noterades för en assist för bortalaget.

Loui Eriksson passade fram till ett mål när hans Dallas slog Vancouver med 3-2 på bortais. Matchen var mycket jämn och slutade 2-2 efter ordinarie tid, främst beroende på två duktiga målvakter. Efter en mållös förlängning togs matchen till straffar där Dallas drog det längsta strået. Mats Sundin väntar fortfarande på debut för Vancouver.