Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

TT TT-AP

Publicerad 2024-04-24

New York Rangers Mika Zibanejad (93) firar efter sitt första mål under den här säsongens Stanley Cup-slutspel.

New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen.

Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Mika Zibanejads mål i powerplay med drygt fem minuter kvar av första perioden var hans första i årets Stanley Cup-slutspel och hans 17:e på de totalt 60 slutspelsmatcher han spelat under sin NHL-karriär.

Zibanejad noterades också för en assist när K'Andre Miller gjorde Rangers fjärde mål.

Även Rangers svenske back Erik Gustafsson kunde glädjas åt sina första slutspelspoäng i lagets vinst. Han noterades för assist både när Vincent Trocheck kvitterade till 1–1 i första perioden och även när Jack Roslovic satte 3–2 målet i andra perioden.

New York Rangers leder nu matchserien mot Washington, som spelas i bäst av sju, med 2–0.