Mata förde United vidare i FA-cupen

TT

Publicerad 2020-01-15

Juan Mata firar målet som tog Manchester United vidare i FA-cupen

Juan Matas kyliga chipp över målvakten John Ruddy tog Manchester United vidare till FA-cupens fjärde omgång. Matchens enda mål i omspelet mot Wolverhampton kom i den 67:e minuten på Old Trafford.

Spanjoren smet igenom Wolves försvar och lättade in segermålet. Landslagsmittbacken Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för United.

Anfallaren Marcus Rashford fick inte mer än en kvart. Inhopparen har haft ryggproblem och en ny smäll tvingade honom att kliva av med tio minuter kvar. Nu är det tveksamt om han kan spela mot Liverpool i ligan på söndag.

– Han fick en smäll och kunde inte springa. Vi får testa honom inför matchen och se hur det blir, säger Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær.

I nästa omgång i FA-cupen väntar för Uniteds del vinnaren i omspelet mellan Tranmere och Watford.

I kvällens andra omspel tog sig Cardiff vidare efter 4–3 borta mot League 2-klubben Carlisle.