Publicerad 2020-01-11

Marcus Rashford ger Manchester United ledningen mot Norwich.

Manchester United gör sitt för att haka på topp fyra-lagen i Premier League.

Hemma mot Norwich blev det storseger med 4–0.

Samtidigt fick Southampton lite upprättelse mot Leicester efter höstens 0–9-förlust.

Så här långt har det varit en svajig säsong för Manchester United – men hemmasegern mot Norwich var desto mer stabil.

De gröngula gästerna fick resa hem från Old Trafford med en 0–4-torsk i ryggen efter en mäktig uppvisning av Ole Gunnar Solskjærs manskap.

I sitt 200:e framträdande för klubben visade Marcus Rashford United vägen genom att bredsida in Juan Matas precisa inlägg på volley i den 27:e minuten.

Och i den andra halvleken lossnade det rejält för hemmalaget efter att den 19-årige vänsterbacken Brandon Williams tagit en löpning från kanten och rivits ned av målvakten Tim Krul i straffområdet.

Fram klev Rashford som från elvameterspunkten smällde in sitt andra mål för dagen och 14:e för säsongen.

Chelsea vann

Anthony Martial utökade målskörden efter att ha tryckt in 3–0 med pannan innan 18-årige talangen Mason Greenwood placerat in slutresultatet 4–0 med vänstern.

Segern, där Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen, gör att Manchester United alltjämt är fem poäng efter Chelsea som samtidigt hemmabesegrade Burnley med 3–0 och fortsätter att inneha den åtråvärda fjärdeplatsen.

Desto mer trögt går det för Arsenal vars nye manager Mikel Arteta bara står på en seger efter fyra Premier League-matcher vid rodret. Borta mot Crystal Palace fick "Gunners" nöja sig med en poäng efter 1–1 på Selhurst Park.

Matchens centralfigur: Pierre-Emerick Aubameyang, som både gjorde mål och fick rött kort.

Skrällde mot ligatvåan

Efter sitt 1–0-mål fick den gabonesiske anfallaren se lagkamraten David Luiz styra in Jordan Ayews avslut i eget mål, fram till 1–1 – och kort därpå blev han utvisad efter att ha stämplat Crystal Palaces Max Meyer över fotleden.

Dagens stora Premier League-skräll hittade vi dock i Leicester där hemmalaget, som ligger tvåa i tabellen, överraskande förlorade mot Southampton med 1–2.

Resultatet innebar en gruvlig revansch för "The Saints" som i höstens möte lagen emellan förlorade med hela 0–9 hemma på St Mary's Stadium.