Liverpool-stjärnan Mohamed Salah kvitterade till 1–1 hemma mot Bournemouth.

Efter några tunga matcher är Liverpool tillbaka på vinnarspåret.

I Premier League-matchen hemma mot Bournemouth blev det seger med 2–1.

Vinst blev det även för Arsenal som kommer allt närmare Tottenham i tabellen.

Hemmapubliken på Anfield befarade tidigt att en fjärde förlust på de fem senaste matcherna (alla tävlingar inräknade) var på gång för Liverpool hemma mot Bournemouth.

Men efter att Callum Wilson gett bortalaget ledningen redan efter nio minuter tog Jürgen Klopps lag sig samman, vände och vann matchen med 2–1.

Kvitteringen stod Mohamed Salah för i den 25:e minuten – och en kort stund senare tog Liverpool även ledningen genom Sadio Mané.

2–1-segern betyder att laget leder engelska Premier League med 22 poängs marginal ned till tvåan Manchester City.

Vacklande formkurva

Efter en fenomenal säsong för Liverpool har formen vacklat en aning på senare tid med förluster mot Atlético Madrid (0–1 i Champions League), Watford (0–3 i Premier League) och Chelsea (0–2 i FA-cupen).

Senare på lördagen talade mycket för ett mållöst Londonderby mellan Arsenal och West Ham på Emirates Stadium. Då bytte managern Mikel Arteta in Alexandre Lacazette i den andra halvleken – och efter att ha varit på planen i knappt 20 minuter kunde fransmannen göra matchens enda mål.

Kryss för "Spurs"

I den 78:e minuten nickade Mesut Özil fram bollen till Lacazette som från nära håll kunde sätta 1–0. Arsenal har annars gått trögt i Premier League och ligger för närvarande på en blygsam tiondeplats.

"The Gunners" kommer dock allt närmare Tottenham i tabellen och är nu bara en poäng bakom lokalrivalen, vars svaga form fortsätter.

Borta mot Burnley blev det bara 1–1 för "Spurs", detta efter att Chris Wood gett hemmalaget ledningen innan Dele Alli kvitterat på straff för Tottenham.