Skrällpoäng för Tillberga

Uppdaterad 2016-12-29 | Publicerad 2016-12-28

Tillberga fick med sig poäng mot topplaget Bollnäs – och var nära att få in vinnarmålet i 4–4 matchen.

Det blev ett lyckligt Tillberga som firade ett poäng och ett besviket Bollnäs som lämnade med andra förlusten i rad.

Tillberga, som inför mötet hade tio poäng mindre än Bollnäs, stod för en minst sagt imponerande insats när laget spelade oavgjort på hemmaplan.

Det var inte ett Bollnäs som spelade så där bra som laget kan, men det var fortfarande Bollnäs och ett poäng är en stor skalp för Tillberga.

Senast lagen möttes vann Bollnäs med 7–4.

Kom från underläge

Hemmalaget låg under med 2–4 efter 40 minuter och det såg ut att bli en tung kväll. Men i den andra halvleken kom man ut med en hunger efter poäng och det tog bara åtta minuter innan man fick in reduceringen till 3–4.

Efter det jagade Tillberga på men Bollnäs hade flera hörnor som laget hade kunnat förvalta – så när det med 20 minuter kvar att spela blev 4–4 var inte något som var väntat.

Det var Niklas Engström som satte in målet som fastställde slutresultatet som gjorde att Tillberga fick jubla.

Även fast man också var nära ett ledningsmål med några minuter kvar, där bollen bara inte ville in trots tre skott från nära håll, var det ett jublande hemmalag när matchen blåstes av.