Kristianstad vände och vann

Publicerad 2015-03-28

Ettan Kristianstad ville få ett formbesked och fick det också i form av en seger hemma mot Sävehof med 23–20 i handbollens elitserie.

Men trots ledning 9–5 hamnade man var i underläge 11–12 i halvtid och säkert fanns det en del tankar i laget på de två föregående matcherna som slutat i förlust. I andra halvlek förbättrade man försvarsspelet och tog tag i matchen och vann halvleken med 12–8.

Elvamålsskytt i Malmö

Sävehof tappade med en omgång kvar den åttonde och sista slutspelsplatsen till Malmö som slog Önnered borta 28–22 (15–12). Adam Lönn sköt elva mål för gästerna men det fick bara 107 åskådare njuta av.

I Kristianstad var det betydligt fler, 4 652, och nu är det bara en bortamatch kvar innan de kan få heja fram sitt Kristianstad i slutspelet.