Mexiko leder mot Tyskland i halvtid

Publicerad 2018-06-17

Mexiko leder mot Tyskland efter en galen första halvlek.

PSV:s vindsnabbe ytter Hirving Lozano gjorde 1–0 efter en av många snabba omställningar.

”Vad är det för match?!” skriver Sportbladets Kalle Karlsson på Twitter.

SE MÅL OCH HÖJDPUNKTER FRÅN ALLA VM-MATCHER I SPORTBLADET NEWS!

Matchen mellan Mexiko och Tyskland inleddes i ett rasande tempo. Efter bara någon minut var Lozano nära att ge Mexiko ledningen, men Boateng hann fram i sista stund och täckte ut skottet till hörna.

Det var intensivt, böljande spel och lagen bytte chanser med varandra. Utöver Lozano hade Layún, ”Chicharito” Hernandez och Werner fina chanser.

Till slut var det just Lozano som spräckte målnollan när han i den 35:e minuten tog emot en boll i djupet från ”Chicharito”, vände bort en försvarare och stänkte in 1–0 till Mexiko.

Bara några minuter senare hade Tysklands Toni Kroos en frispark i ribban.

”Vad är det för match?! Tempot, kvaliteten, tyska maxlöpningarna utan boll, farten i mexikanska omställningarna... jösses. Det här blir sannerligen nåt att bita i för Jannes gäng”, skriver Sportbladets Kalle Karlsson på Twitter.