Publicerad 2018-10-03

PSG-stjärnan Neymar visade högform mot Röda Stjärnan.

Brassen blev tremålsskytt i kvällens Champions League-möte.

Den franska klubben vann till slut matchen med hela 6–1.

Serbiska klubblaget Röda Stjärnan hade inte mycket att sätta emot i den första halvleken på Parc des Princes.

Neymar spräckte nollan efter drygt 20 spelade minuter genom en frispark. Endast två minuter senare ökade brassen på till 2–0 när han återigen överlistade målvakten Milan Borjan.

Även anfallskollegan Edinson Cavani hamnade i målprotokollet. Avslutet inne i straffområdet var kanske inte det bästa, men en touch på en försvarare hjälpte bollen att slinka in till 3–0. Kylian Mbappé hann därefter missa ett friläge innan Angel Di Maria fastställde resultatet i halvtid till 4–0.

Tryckte in sin andra frispark

Den andra halvleken bjöd på ytterligare tre mål. Först utökade Mbappé till 5–0 innan Röda Stjärnan fick in en tröstreducering genom Marko Marin. Slutresultatet spikades av Neymar när han drog in sin andra frispark för kvällen.

Förutom PSG och Röda Stjärnan ingår även Napoli och Liverpool, som möts senare i kväll, i samma grupp.